Решение на Изберете си проект от Екатерина Горанова

Обратно към всички решения

Към профила на Екатерина Горанова

Код

"""
Идеята ми е да направя сайт, в който потребител да може да пише свой пайтънски код и тестове към него и след това на пусне тестовете.
Може да се добавят проверки за pep8... и за нещо друго, но в момента не мога да измисля какво може да бъде това друго нещо...
Също така може да има база със challenges и така да стане сайт за обучение/тренировка/състезание...
Относно фреймуък - Django или Flask, в зависимост каква е крайната функционалност.
Бих била благодарна за насоки относно коя библиотека/технология да използвам при самото execute-ване на външен код по време на runtime :)
"""

История (1 версия и 2 коментара)

Екатерина обнови решението на 20.04.2015 22:02 (преди около 5 години)

+"""
+Идеята ми е да направя сайт, в който потребител да може да пише свой пайтънски код и тестове към него и след това на пусне тестовете.
+Може да се добавят проверки за pep8... и за нещо друго, но в момента не мога да измисля какво може да бъде това друго нещо...
+Също така може да има база със challenges и така да стане сайт за обучение/тренировка/състезание...
+Относно фреймуък - Django или Flask, в зависимост каква е крайната функционалност.
+Бих била благодарна за насоки относно коя библиотека/технология да използвам при самото execute-ване на външен код по време на runtime :)
+"""

Интересна идея. Аз не бих ползвал каквато и да е библиотека. В стандартната библиотека имаш достатъчно примитиви за целта.

Ако решиш да ползваш някой готов sandbox, измисли друг начин, по който да си усложниш идеята. В противен случай, смятай я за одобрена :)