Решение на Изберете си проект от Кристиан Ташков

Обратно към всички решения

Към профила на Кристиан Ташков

Код

"""
Не успях да измисля нищо което да ми е интересно и забавно, и тъй като имам срок ще дам идеята за единсевното което ми дойде. Issue tracker подобен на трело с ограничен интерфейс (не очаквайте html/css/js магии). Най-вероятно с Django. Ще се опитам да направя смислените функционалности които се очакват от issue tracker и да го напиша с хубав стил и код на питон, с unit test-ове и документация.
Поздрави :)
"""

История (1 версия и 1 коментар)

Кристиан обнови решението на 26.04.2015 23:06 (преди около 5 години)

+"""
+Не успях да измисля нищо което да ми е интересно и забавно, и тъй като имам срок ще дам идеята за единсевното което ми дойде. Issue tracker подобен на трело с ограничен интерфейс (не очаквайте html/css/js магии). Най-вероятно с Django. Ще се опитам да направя смислените функционалности които се очакват от issue tracker и да го напиша с хубав стил и код на питон, с unit test-ове и документация.
+
+Поздрави :)
+"""

Това звучи ок.

Опитай се да имплементираш колкото се може повече от feture-ите на trello. Отделни бордове, в които различни потребители имат различни права, произволен брой и вид колони, задачи и подзадачи с хора отговорни за тях, крайни срокове за задачи, mail нотификации при получаване на задача или ако срока на твоя задача изтича скоро.

Както казахме Django имплицира, че имаш потребители, потребителски сесии и всички други неща out-of-the-box, т.е. те не се броят като функционалност, в кояот си вложил особен труд(дори сетъпа ѝ да не е бил много лесен).