Решение на Изберете си проект от Никола Терзиев

Обратно към всички решения

Към профила на Никола Терзиев

Код

specification="""Здравейте,
Проектът ми по пайтън, ще бъде regex crossword (RC for short). RC ще се състои от 2 основни фийчъра - разрешаване на регекс кръстословици (подобно на сайта http://regexcrossword.com/ ) и генериране на регекс пъзели.
Очаквам от приложението следните функционалностти:
Възможност, пъзелите да се складират като файлове, така че създаването или генерирането на такъв, да е сведено до направата на файл, в подходящ формат
Работещ интерфейс и логика на самата игра (с всичките задължения, което включва това)
Работещ модул, който може да генерира произволни регекс пъзели и приема набор от подходящи входни данни (като размер на грид, и т.н.)"""

История (1 версия и 1 коментар)

Никола обнови решението на 26.04.2015 13:11 (преди около 5 години)

+specification="""Здравейте,
+
+Проектът ми по пайтън, ще бъде regex crossword (RC for short). RC ще се състои от 2 основни фийчъра - разрешаване на регекс кръстословици (подобно на сайта http://regexcrossword.com/ ) и генериране на регекс пъзели.
+
+Очаквам от приложението следните функционалностти:
+ Възможност, пъзелите да се складират като файлове, така че създаването или генерирането на такъв, да е сведено до направата на файл, в подходящ формат
+ Работещ интерфейс и логика на самата игра (с всичките задължения, което включва това)
+ Работещ модул, който може да генерира произволни регекс пъзели и приема набор от подходящи входни данни (като размер на грид, и т.н.)"""