Решение на Изберете си проект от Емил Великов

Обратно към всички решения

Към профила на Емил Великов

Код

"""Идеята ми е да направя играта Dots and Boxes (http://en.wikipedia.org/wiki/Dots_and_Boxes), като я направя multiplayer и да може да се играе от два различни компютъра по Интернет. За целта мисля да използвам PyGame
Edit: Сега видях, че в Интернет има написана Dots and Boxes, така че реших да направя играта Бикове и Крави, пак мултиплеър, с GUI"""

История (2 версии и 1 коментар)

Емил обнови решението на 26.04.2015 12:50 (преди около 5 години)

+"""Идеята ми е да направя играта Dots and Boxes (http://en.wikipedia.org/wiki/Dots_and_Boxes), като я направя multiplayer и да може да се играе от два различни компютъра по Интернет. За целта мисля да използвам PyGame"""

Емил обнови решението на 26.04.2015 13:06 (преди около 5 години)

-"""Идеята ми е да направя играта Dots and Boxes (http://en.wikipedia.org/wiki/Dots_and_Boxes), като я направя multiplayer и да може да се играе от два различни компютъра по Интернет. За целта мисля да използвам PyGame"""
+"""Идеята ми е да направя играта Dots and Boxes (http://en.wikipedia.org/wiki/Dots_and_Boxes), като я направя multiplayer и да може да се играе от два различни компютъра по Интернет. За целта мисля да използвам PyGame
+Edit: Сега видях, че в Интернет има написана Dots and Boxes, така че реших да направя играта Бикове и Крави, пак мултиплеър, с GUI"""