Решение на Изберете си проект от Павел Павлов

Обратно към всички решения

Към профила на Павел Павлов

Код

#Приложение за фитнес, където си създаваш профил, като попълваш определени данни за себе си, като години, килограми и други. По тези данни и по дадена формула да може да ти се изчислява хранителния режим, колко калории, въглехидрати и други на ден трябва да приемаш. Да ти бъдат предлагани програми за фитнес в зависимост от това дали искаш да сваляш килограми или да качваш. Също така приложението да служи за запазване на час във определен фитнес. Като може да има и дадени цени за тренировка за карта и промоции, и намаления за всеки от предложените фитнеси.

История (1 версия и 1 коментар)

Павел обнови решението на 25.04.2015 22:12 (преди около 5 години)

+ #Приложение за фитнес, където си създаваш профил, като попълваш определени данни за себе си, като години, килограми и други. По тези данни и по дадена формула да може да ти се изчислява хранителния режим, колко калории, въглехидрати и други на ден трябва да приемаш. Да ти бъдат предлагани програми за фитнес в зависимост от това дали искаш да сваляш килограми или да качваш. Също така приложението да служи за запазване на час във определен фитнес. Като може да има и дадени цени за тренировка за карта и промоции, и намаления за всеки от предложените фитнеси.

Добави и дневник на хранене, с който да се следи по-лесно приема на калории, като за всеки ден може да се казва колко не достига или с колко е надвишен препоръчителния прием предвид програмата, която си избрал да следваш.