Решение на Изберете си проект от Клара Кайралах

Обратно към всички решения

Към профила на Клара Кайралах

Код

#Идеята ми е да направя сайт за поръчване на книги.В него ще има #потребители и всеки потребител ще може да търси книга по име или други #параметри. Всеки потребител може да поръча книги,като ще се запазят в #профилa му.Ако всичко това стане успешно , ще се опитам да има следната #опция: да може да си харесаш книга и да се запазят в страницата на #потребителя. Ще използвам Django.

История (1 версия и 2 коментара)

Клара обнови решението на 20.04.2015 17:45 (преди около 5 години)

+#Идеята ми е да направя сайт за поръчване на книги.В него ще има #потребители и всеки потребител ще може да търси книга по име или други #параметри. Всеки потребител може да поръча книги,като ще се запазят в #профилa му.Ако всичко това стане успешно , ще се опитам да има следната #опция: да може да си харесаш книга и да се запазят в страницата на #потребителя. Ще използвам Django.

Не знам дали е достатъчно усложнено , но мисля да направя следното: Книгите са в категории и когато един потребител хареса дадена книга от дадена категория , ще му се изпращат на емайла всяка нова добавена книга в сайта от категориите ,които той харесва.